Wednesday, October 27, 2010

Beef stew with asparagus - tocanita de vacuta cu asparagus





 Ingrediente: aprox. 1/2 de kg de carne de vita, 2 cepe, 4 morcovi,  3-4 tulpini de telina, 4-5 ciuperci, asparagus, sare, piper, paprika, ulei, apa, usturoi proaspat sau pudra, worcestshire sos.
Mod de preparare: carnea de vita se taie bucatele si se pun intr-o tigaie cu putin ulei si apa.Se fierbe bine carnea, apoi se adauga ceapa taiata marunt sau dupa preferinta, morcovii, ciupercile si tulpinele de telina. Se adauga  usturoiul, wercershire sos-ul, paprika si se lasa la fiert. Intr-un alt vas separat se pune apa la fiert iar cand clocoteste se pune asparagusul si se fierbe 5-10 min pana se inmoaie. Se serveste calda, combinata si cu alte garnituri  orez, cartofi, etc....

No comments: